"Нафтогаз" залучатиме світові компанії до розробки родовищ в Україні — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Нафтогаз" залучатиме світові компанії до розробки родовищ в Україні

Енергетика
235
Національна акціонерна компанія "Нафтогаз України" продовжує переговори з провідними міжнародними компаніями нафтогазового сектора з метою залучення їх до видобутку вуглеводнів на території України. Про це повідомили в прес-службі компанії.
Зокрема, фахівці компанії провели декілька робочих зустрічей і відвідали промислові майданчики компаній "ЕксонМобіл", "Шеврон" і "Халлібартон" в США для ознайомлення з досвідом оцінки і промислового видобутку нетрадиційних ресурсів вуглеводнів, а також з роботою компаній, що надають сервісні послуги з супроводу буріння і закінчення свердловин.
Нагадаємо, в кінці травня цього року Національна акціонерна компанія "Нафтогаз України" і норвезька компанія "Статойл" обговорили стан проекту угоди про співпрацю у сфері розвідки і видобутку вуглеводнів на шельфі Чорного моря і розробки сланцевих покладів на заході України. Під час зустрічі була досягнута домовленість про навчання фахівців Компанії на об'єктах "Статойл" в Норвегії. На сьогодні проект угоди про спільну діяльність між компаніями проходить узгодження в головному офісі "Статойл" в м. Ставангер (Норвегія).
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас