Кінах: Президент вимагає, щоб тарифи ЖКГ були не однаковими, а обґрунтованими — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кінах: Президент вимагає, щоб тарифи ЖКГ були не однаковими, а обґрунтованими

Казна та Політика
193
Народний депутат від Партії регіонів Анатолій Кінах заявив, що президент не вимагає вводити однакові тарифи на послуги ЖКГ зі всієї території країни, а тарифи мають бути обґрунтовані в собівартості.
"Мова не йде про однакові тарифи, йдеться про те, що тарифи на житлово-комунальні послуги мають бути обґрунтовані в собівартості. Не можна допустити ситуацію, коли, наприклад, всі недоліки, проблеми житлово-комунального господарства списують на наших громадян, які, до речі, дуже дисципліновано платять за ці послуги", - заявив Кінах.
Політик відзначив, що проблеми ЖКГ не можна вирішити зміною фігур в уряді або в регіональній владі.
"Потрібна якість, системність, професіоналізм і відповідальність в цілому по всіх напрямах діяльності в даному випадку житлово-комунального господарства. По тарифах має бути інтегральний показник потужної роботи блоків уряду - економічного, соціального і житлово-комунального господарства. В той же час потрібно збалансувати бюджетну політику, коли змінюється протягом року ціна на газ, потрібно адекватно міняти обсяги субсидій, показники місцевих бюджетів, центрального бюджету, потрібно жорстко контролювати фінансові потоки…", - заявив Кінах.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас