Суддю-"колядника" не ризикнули випустити на підписку — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Суддю-"колядника" не ризикнули випустити на підписку

Кримінал
218
Екс-голову Львівського апеляційного адмінсуду Ігоря Зварича, якого звинувачують у мільйонних хабарах, не випустили на підписку про невиїзд. Суддя порахував, що Зварич може ухилитися від слідства чи впливати на свідків, тому його відправили назад в СІЗО Адвокат Зварича назвав його арешт незаконним - мовляв, з липня минулого року екс-суддя повинен був вийти зі стін ізолятора, повідомляє "Сегодня". Крім того, не так давно Зварич отримав удар струмом (де - невідомо), а в нього ішемічна хвороба серця, і може знадобитися допомога лікарів.
Сам Зварич, який був присутній у суді, виглядає здоровим, навіть трохи поправився (незважаючи на те, що в березні він оголошував голодування і нібито худ на півкіло на день). Він прийшов на засідання у джинсах, світлій сорочці і білих літніх туфлях. Будучи за ґратами, Зварич встиг подати вже сотню позовів до суду, один з них - щоб йому повернули місце голови суду.
Як повідомляли "Коментарі", кримінальну справу проти Зварича було порушено в грудні 2008 року, в червні 2010 року Генеральна прокуратура затвердила обвинувальний висновок у справі за обвинуваченням Зварича в отриманні хабарів в особливо великих розмірах та одного з суддів цього ж суду і передала справу до Верховного Суду для визначення підсудності.
В результаті справа була передана на розгляд до Оболонського райсуду Києва, який 16 жовтня 2010 р. почав його розгляд. В СБУ прогнозують рішення суду щодо екс-судді Ігоря Зварича в кінці 2011 - початку 2012 р.
За матеріалами:
Коментарі
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас