Односельці обманом одружили перебірливого індійця на чоловікові — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Односельці обманом одружили перебірливого індійця на чоловікові

370
В Індії односельці одружили свого сусіда на чоловікові без його відома: їм набридла надто бурхливі, на їх погляд, особисті обставини похилого Джавахара Сао, передає РІА "Новини".
Незадоволені двома розлученнями і смертю однієї з дружин свого незлагідного сусіда, індійці провчили його, влаштувавши йому весілля з іншим чоловіком, пише в понеділок індійський таблоїд Mid Day.
Курйозний випадок стався в штаті Біхар на півночі Індії. Немолодий вже житель селища Татуагаон Джавахар Сао був одружений тричі - перша дружина померла, інші дві кинули його.
Череда невдач і поважний вік не зупинили цілеспрямованого Сао, і він вчетверте звернувся до сусідів з проханням підшукати йому наречену. Спроби відмовити йому завершилися невдачею.
Після цього жителі Татуагаона вирішили жорстоко провчити впертого сусіда - вони умовили іншого чоловіка на ім'я Шамбху виступити в ролі нареченої. Нічого не підозрюючи, наречений пройшов у місцевому храмі обряд одруження, і лише після весілля дізнався, що його дружина - чоловік.
Газета нічого не повідомляє про реакцію виставлених на посміховисько молодят, лише зазначає, що незвична пара стала приводом для пересудів у селищі.
За матеріалами:
РІА Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас