Російський художник відкрив клініку, де будуть "зцілювати" мистецтвом — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Російський художник відкрив клініку, де будуть "зцілювати" мистецтвом

55
Російський художник Олександр Меламід відкрив у Нью-Йорку Міністерство Зцілення Мистецтвом (Art Healing Ministry). Будь-хто може записатися на прийом і пройти курс лікування образотворчим мистецтвом від цілого ряду фізичних і психічних захворювань.
У продажу всілякі препарати, які зцілюють мистецтвом: устілки з автопортретами Ван Гога; скляні колби для "зарядки" рідин флюїдами від картин Рафаеля, Боттічеллі, Пікассо та Ліхтенштейну, надрукованих на внутрішній поверхні цих судин; картки з молитвами художникам-покровителям у тій чи іншій сфері (Пікассо, наприклад, захищає автомобілістів, а Жорж Сірка допомагає очистити і омолодити шкіру).
"Всі ми знаємо про силу мистецтва. Це сила оживляти, збагачувати, спонукати, умиротворяти і просвіщати", - говориться в оголошенні Меламіда про відкриття клініки.
Як саме відбувається процес зцілення мистецтвом, не до кінця зрозуміло, але йдеться про якісь невидимі ​​частки "креатони". "Креатони всюди, вони потрапляють в людське тіло. Якщо використовувати креатони правильно, вони можуть поліпшити функції організму. Вони очистять вас і зроблять ваше життя щасливішим. Креатони потрапляють у вас через місце енергії кундаліні та очі". - Запевняє художник.
На думку Меламіда, не всі візуальні образи однаково корисні. У музеї потрібно бути вибірковим, щоб не отримати передозування - це так само небезпечно, як передозування ліками. У всьому слід дотримуватися рекомендацій спеціаліста.
За матеріалами:
Подробности
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас