Американська пара зареєструвала майбутню дитину в Facebook — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Американська пара зареєструвала майбутню дитину в Facebook

42
Американська пара Еллі і Метт Грін зі штату Техас зареєстрували свою ненароджену дочку в соціальній мережі Facebook.
Як розповіли майбутні батьки місцевому телеканалу KLTV, вони вирішили створити дитині акаунт, щоб таким чином поділитися з друзями та родичами новиною про вагітність Еллі, а потім повідомляти їм про те, як йдуть справи в ембріона.
За словами Еллі Грін, її майбутню доньку Меррайю (саме так батьки вирішили назвати дитину) протягом одного дня з моменту реєстрації додали в друзі близько ста чоловік. Наразі у дівчинки понад 260 друзів. У профайлі дитини зазначено, що її улюбленими видами спорту є футбол і плавання, улюбленою співачкою - Леді Гага, а хобі - смоктання пальця.
Записи від імені Меррайі веде її мама, яка розповідає різноманітні історії про життя дівчинки в утробі. В основному записи стосуються поведінки дитини (Еллі пише від імені дитини про те, як вона штовхається або перевертається в животі). "Дуже цікаво спостерігати, як люди звертаються до неї прямо", - зазначила майбутня мати Меррайі, коментуючи появу відповідей на записі від імені дитини.
Майбутні батьки Меррайі Грін відзначили, що планують продовжувати вести сторінку своєї доньки в Facebook і після її народження. Як очікується, Меррайя "розповість" своїм друзям історію своєї появи на світ. Дівчинка повинна народитися вже найближчим часом.
За даними соціологів, близько п'яти відсотків дітей віком до двох років зареєстровано у різноманітних соціальних мережах.
За матеріалами:
Лента.РУ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас