Прем'єр закликав чиновників більше не посилатися на "попередників" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Прем'єр закликав чиновників більше не посилатися на "попередників"

879
Прем'єр-міністр України Микола Азаров закликав чиновників не посилатися на "безлад, який панував у країні при попередній владі".
Про це він заявив сьогодні на розширеному засіданні Кабінету міністрів України, коментуючи ситуацію в житлово-комунальній сфері.
"Іншого визначення, що місцеві чиновники-комунальники втратили совість і страх, немає... Кричущі порушення виявлені у всіх регіонах без винятку", - цитує прем'єра Українська правда.
"Досить вже посилатися на безлад, що панував у країні при попередній владі. Ви вже більше року працюєте на посадах. Настав час відповідати за свою діяльність або бездіяльність", - підкреслив Азаров.
За його словами, "доцільно доручити всім главам регіональних адміністрацій... негайно добитися скасування всіх рішень місцевої влади, де є вказані порушення, скасувати всі незаконні нарахування комунальних підприємств". Також прем'єр вважає за необхідне "притягнути до відповідальності мерів і інших посадових осіб, які допустили завищення тарифів".
"І не треба посилатися на те, що керівники органів місцевого самоврядування не підпорядковані державним адміністраціям. Той, хто вважає, що для цього немає важелів - політично недалекоглядні", - сказав Азаров.
"Використовувати для відновлення справедливості підтримку людей, більшість в місцевих радах - це, до речі, вам наказ від нашої правлячої партії", - додав прем'єр.
За матеріалами:
Українська правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас