Учасниця секс-скандалу з Берлусконі хоче бути музою Вуді Аллена — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Учасниця секс-скандалу з Берлусконі хоче бути музою Вуді Аллена

65
Фігурантка секс-скандалу з прем'єр-міністром Італії Сильвіо Берлусконі написала режисеру Вуді Аллену лист, в якому розповіла про свою мрію. Вона наважилася написати Аллену після того, як дізналася, що він говорив про неї в Каннах, де проходив 64-й кінофестиваль.
"Шанований маестро, з італійських ЗМІ я дізналася про ваш інтерес до моєї персони. Я дуже горда цим і сподіваюся, що не обманю ваших чекань. Я б хотіла зустрітися з вами якнайскоріше... Сподіваюся, що коли ви будете в Європі, ми зможемо разом випити чаю і обговорити наше професійне майбутнє", - йдеться в листі, який опублікував щотижневий журнал Oggi.
Завершуючи свій лист, дівчина розповіла режисеру, про що вона мріє: "У мене є мрія - стати вашою новою музою... новою Міа Ферроу або Дайан Кітон!"
Аллен планує почати зйомки свого наступного фільму 18 червня в Римі. У нову картину режисер запросив Алека Болдуїна і юну Елен Пейдж, а також Пенелопу Крус, Джесі Айзенберга, передає ИТАР-ТАСС.
Нагадаємо, в першій половині січня прокуратура Мілана почала розслідування проти італійського прем'єра за звинуваченням у зв'язку з неповнолітньою Рубі і зловживанні владою. За законами Італії, сексуальний зв'язок з повією не є злочином, проте за секс з неповнолітньою винуватцю може загрожувати тюремний термін і штраф. Цей скандал вже отримав назву "Рубігейт". Справа постійно обростає все новими подробицями і фігурантками.
За матеріалами:
Фокус
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас