На Україні затриманий підозрюваний у пограбуванні банку "Київська Русь" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

На Україні затриманий підозрюваний у пограбуванні банку "Київська Русь"

Кримінал
281
Співробітники управління Міністерства внутрішніх справ у Полтавській області затримали 33-річного чоловіка, якого підозрюють у пограбуванні відділення банку "Київська Русь" у Полтаві. Про це Українським Новинам повідомив представник управління Міністерства внутрішніх справ у Полтавській області.
За його словами, у підозрюваного знайшли головний доказ - 17 тис. гривень (1 долар - 7,9 гривні) з пограбованого банку, які він не встиг витратити. Підозрюваний у грабежі - безробітний, раніше судимий полтавчанин.
За даними керівника прес-служби УМВС в області Юрія Сулаєва, був складений фоторобот, а потім знайшлося відео з іншого банку, де його впізнала касир пограбованого відділення.
Хоча у відділенні банку "Київська Русь" не було відеокамери, його бачили в іншій фінустанові, куди він, як передбачається, ходив на розвідку.
Зараз за фактом пограбування проводиться слідство та порушено кримінальну справу за статтею "Розбій". Як повідомлялося, невідомий пограбував 16 травня філія банку "Київська Русь" у Полтаві. Касир філії розповіла міліції, що до приміщення філії зайшов чоловік років тридцяти і довго барився. Коли в приміщенні залишилося мало відвідувачів, він розбив вікно в касі та зажадав грошей.
За матеріалами:
Банки.ру
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас