Правління АТ “Кредит Банк (Україна)” категорично заперечує інтерпретацію фактів, оприлюднених львівськими податківцями — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Правління АТ “Кредит Банк (Україна)” категорично заперечує інтерпретацію фактів, оприлюднених львівськими податківцями

Фондовий ринок
83
Правління АТ “Кредит Банк (Україна)” категорично заперечує інтерпретацію фактів, оприлюднених на прес-конференції з нагоди колегії ДПА у Львівській області по підсумках роботи податкових органів Львівщини за 2002р.., що відбулася 30.01.2003р.
Як повідомлялося раніше Господарський суд Львівської області 17.12.2002 року виніс рішення, яким задовольнив позов Банку і рішення податкової інспекції скасував. На сьогодні проти жодного з працівників АТ “Кредит Банк (Україна)” не порушена кримінальна справа. Це підтверджує прокуратура м. Львова.
Правильність дій Банку підтверджується висновками спеціалістів НДІ фінансового права ДПА України, Інституту держави і права АН України, комітетом Верховної Ради України з питань фінансів і банківської діяльності та Національним Банком України.
Усі дії Банку під час перевірок здійснювалися виключно в рамках законодавства України.
Позиція Банку чітка і прозора – лише компетентні судові органи України мають розставити всі крапки на “і” в цьому спорі.
За матеріалами:
Кредобанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас