Нафта дешевшає на негативній статистиці з США — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Нафта дешевшає на негативній статистиці з США

Енергетика
641
Світові ціни на нафту демонструють негативну динаміку в ході торгів понеділка на тлі слабкої статистики США за видатками споживачів і кількості незавершених угод із продажу будинків у квітні, опублікованими в п'ятницю, 27 травня, свідчать дані торгів.
Вартість липневих ф'ючерсів на американську легку нафту марки WTI (Light Sweet Crude Oil) на електронних торгах у Нью-Йорку станом на 9:20 мск знизився на 0,33 долара, або на 0,33% - до 100,26 долара за барель. Липневий ф'ючерс на північноморську нафтову суміш марки Brent подешевів на 0,31 долара, або на 0,27%, і склав 114,72 долара за барель.
Згідно з оприлюдненими Мінторгівлі даними, витрати споживачів у США в квітні збільшилися на 0,4% в порівнянні з березнем, що гірше за прогноз зростання показника на 0,5%. Статистика, опублікована Національною асоціацією ріелторів, показала, що обсяг незавершених угод на вторинному ринку нерухомості у квітні зменшився на 11,6%, при цьому експерти очікували на зниження показника лише на 1% в порівнянні з березневим показником. Водночас інвестори чекають на початок літнього сезону відпусток у США і даних з безробіття в країні за травень, які будуть опубліковані Мінпраці 3 червня.
"Ринок буде фокусувати увагу на сезоні поїздок в США, в ході якого, як очікується, зросте попит на паливо. Дані з безробіття також будуть мати велике значення для формування загальної картини того, що відбувається з економікою", - сказав керівний директор Commodity Broking Services Pty в Сіднеї Джонатан Барратт, слова якого наводить агентство Bloomberg.
За матеріалами:
РІА Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас