На Волині розвиватимуть актуальні регіональні програми АПК — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

На Волині розвиватимуть актуальні регіональні програми АПК

Аграрний ринок
183
Сьогодні на Волині почала роботу Міжнародна науково-практична конференція "Актуальні проблеми розвитку регіональних програм АПК", повідомили в прес-службі ОДА.
"Аграрна галузь є для нас важливою і провідною. Її розвиток - це шанс України для підняття ринків різного роду", - сказав глава ОДА Борис Климчук.
Він відзначив, що обласна влада всіляко підтримує і лобіює місцевий бізнес.
"У нас хороші контакти з підприємцями, ми знаємо їхні проблеми. Працюємо над низкою проектів, зокрема від реалізації риби до вирощування жита, від посіву цукрового буряку до вигодовування худоби. У міру їх втілення вирішуємо, яка галузь потребує найбільшого інвестування. У цьому напрямі чітко співробітничаємо з обласною радою, адже нам потрібна підтримка депутатів при виділенні коштів на ті чи інші регіональні програми", - відзначив Климчук.
Аналізуючи стан справ в агропромисловому комплексі краю, глава ОДА відзначив, що у влади хороші підходи до аграрної сфери.
"Ми не розділяємо товаровиробників на малих і великих. Нам важливі ті півмільйона жителів, які живуть на селі, і ми, перш за все, допомагаємо їм", - відзначив Климчук.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас