В Італії вибрали найкрасивіший концепт-кар — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В Італії вибрали найкрасивіший концепт-кар

40
Купе Aston Martin V12 Zagato було названо найгарнішим серед прототипів і коцептуальних автомобілів. Конкурс дизайну Concorso d'Eleganza Villa d'Este відбувся в Італії. Переможець вибирався на основі голосування відвідувачів виставки.
Автомобіль, представлений широкій публіці, був розроблений за участю дизайн-ательє Zagato. Прем'єра машини приурочена до 50-річчя співробітництва двох британських компаній: першим їхнім спільним автомобілем стало купе Aston Martin DB4 GT Zagato, показане в 1961 році.
До прем'єри компанія Aston Martin підготувала дві версії машини - дорожню і гоночну, яка в червні 2011 року візьме участь в 24-годинних перегонах на Нюрбургринзі. Обидві модифікації одержали платформу купе V12 Vantage, вони оснащені дванадцятициліндровим двигуном об'ємом шість літрів і потужністю 510 кінських сил. Мотор агрегатується зі шестиступінчастим роботом.
Головні відмінності спортивної версії від дорожньої - переналаштована підвіска з регульованими амортизаторами, велике заднє антикрило, трохи зменшена маса і наявність каркаса безпеки в салоні.
Як раніше повідомляв керівник компанії Aston Martin Ульріх Бец, V12 Zagato буде запущений в серійне виробництво надмалим тиражем. При цьому машина буде доступна як в трек-, так і в дорожньому виконанні. За неофіційними даними, вартість машини перевищить 320 тисяч доларів.
За матеріалами:
Фокус
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас