Sony заявила про нову атаку хакерів на online-сервери — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Sony заявила про нову атаку хакерів на online-сервери

97
Японська Sony Corp. була змушена в середу закрити свої інтернет-сервіси в Канаді, Таїланді та Індонезії після злому online-сервера, повідомило агентство Bloomberg.
Хакери змогли отримати доступ до даних 2 тис. користувачів сайту Sony Ericsson Mobile Communications AB в Канаді. Минулого тижня був зламаний сайт таїландського підрозділу Sony. Крім того, компанія була змушена тимчасово припинити роботу інтернет-сайту в Індонезії через атаку і злом японського інтернет-провайдера, що належить Sony.
Хакерські атаки додали інвесторам сумнівів щодо надійності системи онлайн-безпеки Sony після того, як ще минулого місяця сталося просочування персональної інформації більше 100 мільйонів користувачів, а також атака на розважальний сервіс Sony PlayStation Network, яка завдала компанії збиток, що оцінюється в 14 млрд ієн ($171 млн).
"Ситуація стає дуже серйозною, - сказав аналітик Mizuho Financial Group Inc. Нобуо Курахасі. - Те, що виглядало як атаки на ігрові сервіси в США, поширюється на інший бізнес по всьому світу, в тому числі музичний підрозділ. Sony може знадобитися набагато більше часу, ніж планувалося, для врегулювання ситуації".
За підсумками торгів у середу котирування акцій Sony впали на 1,5%.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас