The New York Post: Стросс-Кан спробував відкупитися від покоївки — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

The New York Post: Стросс-Кан спробував відкупитися від покоївки

Кримінал
951
Близькі Домініка Стросс-Кана намагалися дати хабар сім'ї покоївки, яка звинувачує екс-главу МВФ в зґвалтуванні. З таким матеріалом вийшла газета The New York Post.
"Вони зв'язалися з її сім'єю, яка проживає в західно-африканській Гвінеї, - наводить газета слова французької підприємниці, добре знайомої з родиною обвинуваченого. - І скоро все має закінчитися мирно. Він вийде на свободу і швидко повернеться до Франції. Він не буде сидіти у в'язниці. Та жінка отримає багато грошей".
За відомостями видання, йдеться про "семизначну суму". Втім, інформацію газети поки не підтверджують інші джерела. Більш того, за відомостями французьких журналістів, які прибули до гвінейського села, де проживає сім'я покоївки, родичі навіть нічого і не чули про зґвалтування. За їх словами, після її від'їзду в США ніхто з родини практично не підтримує з нею жодних контактів, передає ІТАР-ТАСС.
Між тим, як пишуть французькі газети, президент Франції Ніколя Саркозі ще кілька років тому розгледів в голові МВФ серйозного політичного суперника і приберіг ціле досьє про непривабливі факти з його особистого життя. У розпорядження французьких журналістів потрапив один зі звітів 2007 року, підготовлений незадовго до президентських виборів, в якому містяться подробиці особистого життя колишнього глави МВФ. У тексті, наприклад, говориться про те, що Стросс-Кана бачили в непристойній позі в одному з районів Парижа, де зазвичай заробляють повії. Втім, ні столична поліція, ні міністерство внутрішніх справ існування компромату так і не підтвердили. А ось соратники Стросс-Кана по партії соціалістів поспішили запевнити, що йдеться про змову, і нібито про неї знали заздалегідь.
За матеріалами:
РІА Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас