Попов вважає перспективним автономне опалення в Києві — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Попов вважає перспективним автономне опалення в Києві

4559
Голова Київської міської державної адміністрації Олександр Попов вважає перспективним перехід з централізованого на автономне опалення в Києві.
Як передає кореспондент УНІАН, про це він повідомив журналістам на відкритті під заселення житлового будинку на пр. Правди, 5-б, 25% квартир в яких передається інвесторам "Еліта-Центр".
"Є перспективи", - сказав Попов, відповідаючи на питання з приводу перспективності впровадження автономного опалення в Києві.
"Єдине, що у великих містах дуже небезпечно, коли в одному будинку різні системи подачі тепла. Якщо, наприклад, в цьому будинку люди вирішили, що тут буде автономне опалення в кожній квартирі, або окрема котельня на будинок, це можливо. Але якщо в одній квартирі так, а в другій - інакше, економіка працювати не буде. У нас ще будуть проблеми з точки зору безпеки", - пояснив голова КМДА.
Як повідомляв УНІАН, 19 травня ц.р. Віктор Янукович позитивно оцінив реалізовані на Закарпатті кроки у сфері енергозбереження, зокрема, відмову області з осені поточного року від централізованого теплопостачання. Глава держави вважає, що цей досвід області повинен бути поширений на всю країну.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас