Київ недоотримав на Євро-2012 16 млн грн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Київ недоотримав на Євро-2012 16 млн грн

152
Київ недоотримав на сьогоднішній день 16 млн євро, що надаються Європейським банком реконструкції та розвитку столиці як кредит на забезпечення проведення фінальної частини чемпіонату Європи з футболу Євро-2012.
Про це заявив, виступаючи зі звітом про підготовку до проведення Євро-2012 перед депутатами Київради, заступник голови КМДА Анатолій Голубченко.
"Я зараз працюю за кредитом ЄБРР. Ми недоотримали 16 млн євро за ЄБРР кредитних ресурсів... Ми будемо закінчувати повністю підключення всіх табло, встановлення додаткових камер спостереження на перехрестях і автоматичне реагування, що є в нашій програмі", - сказав Голубченко.
Заступник голови КМДА повідомив, що питання фінансування забезпечення англомовними покажчиками-табличками міста Києва "зникає четвертий рік поспіль" при виділенні фінансових коштів на даний напрямок. Голубченко підкреслив, що згідно з вимогами УЄФА, вказівні таблички у Києві мають бути прописані як мінімум двома мовами: латиницею і українською мовою.
Голубченко зазначив, що серед проблем, пов'язаних з проведенням у столиці Євро-2012, є і проблеми заблокованих рахунків "Київдорсервісу". За словами заступника голови КМДА, з часом це може ускладнити виплату зарплат працівникам цього підприємства, які сьогодні активно виконують покладені на них обов'язки.
"В "Київдорсервісі" всі рахунки заблоковані, і ми не можемо взяти звідти ні копійки. І зараз ми працюємо над тим, як би це вирішити", - зазначив він.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас