Азаров допускає можливість зниження тарифів на житлокомпослуги — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Азаров допускає можливість зниження тарифів на житлокомпослуги

Казна та Політика
432
Засідання Кабінету міністрів України, яке заплановане на 1 червня, буде присвячено питанням тарифоутворення у сфері житлово-комунального господарства, повідомив прем'єр-міністр України Микола Азаров.
"Наступне засідання Кабінету міністрів, 1 червня, ми присвятимо цій важливій проблемі. Заслуховуватимемо профільне міністерство і керівників органів місцевої влади, які допустили хаос в системі тарифоутворення (на послуги ЖКГ - ІФ), приймемо рішення, і кадрові зокрема", - сказав прем'єр, відкриваючи засідання уряду в середу.
Азаров повідомив, що уряд повинен затвердити єдиний алгоритм розрахунку житлово-комунальних тарифів і жорстко контролювати його дотримання.
"Наш результат буде наочним і справедливим - у багатьох випадках тарифи вдасться понизити. В будь-якому разі уряд і громадяни матимуть механізм перешкоди необґрунтованому підвищенню тарифів", - сказав прем'єр-міністр.
"Становище в цій сфері можна порівняти з запущеною хронічною хворобою. Ми з'ясували, де необхідно ліквідувати необґрунтовані накрутки, прибрати у декілька разів різницю в тарифах в регіонах і містах", - додав він.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас