Банкір: Маленькі діти можуть стати серйозною проблемою при спробі отримати кредит — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Банкір: Маленькі діти можуть стати серйозною проблемою при спробі отримати кредит

Кредит&Депозит
1101
Маленькі діти можуть стати серйозною проблемою при спробі сім'ї отримати кредит. Про це під час круглого столу заявила заступник голови правління АТ "Єврогазбанк" Лариса Топка.
"Ідеальний позичальник для банку має обов'язково бути з благополучної сім'ї, де всі працюють. Банк, звичайно ж, може подзвонити за місцем роботи, перевірити займану потенційним позичальником посаду і перспективи зростання. Також плюсом буде відсутність боргових зобов'язань по інших кредитах. На руку клієнту грає наявність квартири, дачі або машини", - змалювала портрет ідеального клієнта Топка.
Але в той же час є вагомі підстави для відмови тим клієнтам, в яких в сім'ї є маленькі діти, адже їх утримання пов'язане з великими витратами, а отже, і з ризиком для банку не отримати свої гроші назад. "Невеликі шанси отримати кредит в сімей з маленькими дітьми, адже батьки не завжди розуміють, що скоро вони підуть до школи, а особливо якщо це двоє-троє дітей, адже на них знадобляться значні грошові витрати", - пояснює банкір.
За матеріалами:
forUm
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас