Стросс-Кан поміщений під домашній арешт в одному з хмарочосів Манхеттена — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Стросс-Кан поміщений під домашній арешт в одному з хмарочосів Манхеттена

Кримінал
354
Місцем перебування під домашнім арештом колишнього директора-розпорядника МВФ Домініка Стросс-Кана, звільненого раніше під заставу, став нью-йоркський хмарочос "Емпайр білдінг". Як повідомляє ІТАР-ТАСС з посиланням на агентство AP, перебування екс-голови МВФ в 21-поверховій висотці, розташованої в нижній частині Манхеттена, - тимчасовий захід, і через кілька днів йому повинні підшукати нове житло.
Раніше точне місце, де буде проживати Стросс-Кан разом з дружиною Анною Сінклер, не називалося. Сам екс-глава МВФ планував орендувати розкішну квартиру в будинку "Брістоль Плаза", проте ці плани провалилися через протест мешканців.
Раніше суд погодився відпустити Стросс-Кана, обвинуваченого в спробі зґвалтування, під заставу в 1 млн доларів і під поручительний платіж в 5 млн доларів, які вже внесені адвокатами. За обвинуваченим встановлено цілодобове спостереження, а на його ногу надітий спеціальний браслет з приймачем GPS, який буде відслідковувати всі переміщення. Крім того, поруч з ним постійно буде озброєний охоронець.
Наступні слухання суду у справі Стросс-Кана відбудуться 6 червня, коли йому будуть висунуті офіційні звинувачення. У разі доведення провини колишньому директору-розпоряднику МВФ загрожує до 25 років в'язниці.
За матеріалами:
Банки.ру
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас