Більше половини французів впевнені, що Стросс-Кана оббрехали — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Більше половини французів впевнені, що Стросс-Кана оббрехали

Казна та Політика
294
Близько 60% французів переконані, що Стросс-Кан не нападав на покоївку, а став жертвою наклепу, метою якого було зірвати його передвиборну кампанію.
"Вони не хочуть в це вірити. Це цікаво з точки зору колективної психології", - коментує результати соціологічного дослідження представник CSA Жером Сент-Марі.
За даними The Times, які цитує Inopressa, маси підозрюють у змові "американців і/або президента Саркозі". Останній потай радіє, йдеться в статті, оскільки Стросс-Кан вважався фаворитом намічених на весну 2012 року виборів, а тепер йому доведеться зіткнутися лише з більш слабкими кандидатами від "старих лівих". Єдине, про що він шкодує, це що скандал зі Стросс-Каном вибухнув "занадто рано".
Місцеві журналісти не вважають промахом той факт, що вони вчасно не перевірили інформацію про стосунки Стросс-Кана з жінками, пояснюючи це небажанням "переймати огидний "англо-саксонський" звичай вивчати сексуальне життя своїх лідерів". Видання Canard Enchaîné між тим жартує, що "Саркозі велів своїй вагітній дружині Карлі Бруні народити в той осінній день, коли почнеться суд над "виродком" Стросс-Каном".
За матеріалами:
Банки.ру
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас