У Раді розповіли, хто замінить Ємця на посаді міністра — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Раді розповіли, хто замінить Ємця на посаді міністра

Казна та Політика
273
Пост міністра охорони здоров'я замість звільненого Іллі Ємця, швидше за все, займе перший заступник міністра Олександр Онищенко. Про це заявив народний депутат з фракції НУНС, член парламентського комітету з питань охорони здоров'я Володимир Карпук, повідомляє ЛІГАБізнесІнформ.
Карпук звернув увагу на те, що досі не ухвалено низку законопроектів, що стосуються реформи в сфері охорони здоров'я. За півроку не прийняті навіть закони, що стосуються пілотних проектів в окремих областях. "Природно, за це хтось повинен відповідати. Тобто, я вважаю, що підставили Іллю Миколайовича як шанованого кардіохірурга, природно його місце має посісти людина, яка професійно знається на медичному менеджменті, є хорошим організатором, я прогнозую, що новим міністром охорони здоров'я буде нинішній перший заступник Олександр Владимиров Онищенко, який працював протягом багатьох років начальником головного управління Донецької області, це мої прогнози, я не знаю думки президента і Кабінету міністрів", - сказав він.
Відповідаючи на питання, чи може посісти звільнене міністерське крісло народний депутат від Партії регіонів, голова комітету з питань охорони здоров'я Тетяна Бахтєєва, Карпук зазначив, що, як голова комітету, "вона на своєму місці".
Нагадаємо, сьогодні стало відомо, що президент України Віктор Янукович відправив у відставку міністра охорони здоров'я Іллю Ємця. На думку глави держави, Ємець - чудовий фахівець, але йому не вдалося налагодити роботу міністерства належним чином.
За матеріалами:
ЛігаБізнесІнформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас