Для співпраці з ЄС необхідні чотири умови — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Для співпраці з ЄС необхідні чотири умови

Казна та Політика
199
Для співпраці європейських країн з Україною необхідно забезпечити умови захисту іноземних інвестицій, що надходять до країни.
Про це в рамках Дня Європи в Миколаєві заявила заступник голови Місії Великобританії Джудіт Гардінер, передає кореспондент УНІАН.
"Ми готові до співпраці всіма можливими способами. Для цього потрібні відповідний бізнес-клімат, зрозуміла правова система, в якій можна буде легко орієнтуватися, мінімальні бюрократично перешкоди для ведення тут бізнесу і відповідний настрій населення проти корупції”, - сказала Гардінер.
На її думку, найкраща реклама, яку може зробити собі Миколаїв - це досвід вже працюючих інвесторів.
"Дуже важливо, щоб інвестори могли звертатися до вас в разі, якщо виникають якісь проблеми і важливо, щоб вони були впевнені, що їх захистять”, - додала вона.
В Миколаєві представники європейських країн 13 травня побували на українсько-французькому підприємстві "Лакталіс-Україна", яке отримує іноземні інвестиції.
14 травня гості відвідали комунальне підприємство "Миколаївводоканал", яке отримало грант від Європейської Комісії і кредит Європейського інвестиційного банку.
Фінансування буде направлено на розвиток систем водопостачання і водовідведення Миколаєва, повідомили в прес-службі міськради.
15 травня в рамках Дня Європи делегація послів у Баштанці Миколаївської області зустрінеться з представниками проекту EUROBUS 4, які супроводжують святкування Днів Європи в Україні. У Баштанці команда Євробуса вирішуватиме низку актуальних запитань з налагодження зв'язків між молоддю України і Європи.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас