Укрексімбанк впроваджує "зарплатний" проект на ДАК "Титан" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Укрексімбанк впроваджує "зарплатний" проект на ДАК "Титан"

Фондовий ринок
148
ВАТ "Державний експортно-імпортний банк України" реалізує "зарплатний" проект з використанням міжнародних платіжних карток Maestro на одному з провідних вітчизняних підприємств хімічної промисловості ДАК "Титан" (м. Армянськ, Республіка Крим).
На сьогоднішній день у межах проекту емітовано понад 4 500 карток Maestro. Для забезпечення потреб робітників підприємства у готівкових коштах, у м. Армянську встановлено 4 банкомати Укрексімбанку, що створює зручні умови для отримання готівки за міжнародними платіжними картками.
Картки Maestro емітуються у межах платіжної системи MasterCard International та поряд із картками VISA Electron широко використовуються для впровадження "зарплатних" проектів на підприємствах та в організаціях.
Укрексімбанк має значний досвід впровадження "зарплатних" карткових проектів. Серед майже 800 клієнтів-юридичних осіб, які вже скористалися такими послугами, є компанії з кількістю працюючих до 11 000 чоловік.
Станом на 01.01.2003 Укрексімбанком емітовано понад 115 000 міжнародних платіжних карток та встановлено на території України 120 банкоматів.
ВАТ "Державний експортно-імпортний банк України" – універсальна кредитно-фінансова установа із 100% державним капіталом, яка надає своїм клієнтам повний перелік банківських послуг та має відділення і представництва у всіх регіонах України. Бездоганна міжнародна репутація та надійність Укрексімбанку визнана світовими фінансовими організаціями та закордонними банками.
ДАК "Титан" – одне з провідних спеціалізованих хімічних підприємств України, засноване у 1969 році. ДАК "Титан" спеціалізується на виробництві двоокису титану, мінеральних добрив та іншої хімічної продукції. Промислові потужності підприємтсва складають 40 тис. тонн двоокису титану на рік. Систему якості виробництва сертифіковано відповідно до вимог ISO 9001:2000.
За матеріалами:
Укрексiмбанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас