Уряд вирішив збільшити посадові оклади бюджетникам — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Уряд вирішив збільшити посадові оклади бюджетникам

Казна та Політика
1344
На засіданні Кабмін прийняв рішення про підвищення посадових окладів працівникам бюджетної сфери. Про це під час прес-конференції повідомив віце-прем'єр-міністр України - міністр соціальної політики Сергій Тігіпко.
Він також відзначив, що підвищення відбудеться з 1 липня, а через півроку посадові оклади будуть збільшені приблизно на 12,6% і це торкнеться 3,5 млн осіб.
"Я вважаю, що це надзвичайно хороший темп", - додав Тігіпко.
Він також відзначив, що з 1 липня 2011 р. встановлюється норма, що дозволяє випускникам вузів, які мають медичну або фармацевтичну спеціальність і йдуть працювати за фахом в села або селища, отримувати п'ять мінімальних зарплат одноразово, якщо вони уклали договір мінімум на три роки.
Також, за словами Тігіпка, затверджена норма, що медичним працівникам і фармацевтам, які перебувають в установах післядипломної освіти або на курсах підвищення кваліфікації, збережена з 1 липня 2011 р. зарплата за сумісництвом.
Чиновник відзначив, що з 1 січня 2012 р. медичним і фармацевтичним працівникам визначена допомога на оздоровлення у розмірі посадового окладу.
"Тобто людина йтиме у відпустку і отримуватиме так звані відпускні у розмірі посадового окладу", - підкреслив Тігіпко.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас