Ветвицький: 90% опитаних громадян виступають за проведення земельного референдуму — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ветвицький: 90% опитаних громадян виступають за проведення земельного референдуму

Аграрний ринок
283
За проведення всеукраїнського референдуму щодо доцільності продажу сільськогосподарської землі виступають 90% опитаних громадян України. Про це заявив народний депутат, президент партії "Правда" Дмитро Ветвицький, повідомляє прес-служба депутата.
"За короткий проміжок часу ми встигли опитати 20 тис. українців, з яких 18 тис. підписалися на підтримку проведення земельного референдуму", - заявив Ветвицький.
Перші результати збору підписів, за його словами, вражаючі: "Ми продовжуємо збір підписів, проте вже зараз зрозуміло, що 90% українців вважають, що треба провести всеукраїнський референдум, де кожен громадянин України зможе особисто вирішити, чи варто продавати українську землю. Так, наприклад, в Київській і Харківській областах земельний референдум підтримали 100% опитаних громадян України, у Львівській області - 95%, в Донецькій і Одеській областях - 80%, в Криму - 70%".
Ветвицький також закликав спікера Верховної Ради (ВР) України Володимира Литвина підтримати законопроект №8252 про проведення земельного референдуму.
"Долю української землі має вирішувати український народ... Тому ми вже сьогодні направляємо підписи на підтримку всенародного референдуму у Верховну Раду і закликаємо спікера парламенту Литвина підтримати волю народу і підтримати законопроект про проведення референдуму щодо доцільності продажу сільськогосподарської землі в Україні", - підкреслив народний депутат.
Ветвицький відзначив, що окрім ВР, підписи будуть передані в Кабінет міністрів України, а також в Адміністрацію Президента України.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас