Томенко критикує Кабмін за відсутність проекту змін держбюджету за підсумками 1 кварталу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Томенко критикує Кабмін за відсутність проекту змін держбюджету за підсумками 1 кварталу

Казна та Політика
69
Заступник голови Верховної Ради Микола Томенко критикує Кабінет Міністрів за відсутність проекту змін державного бюджету на 2011 рік за підсумками 1 кварталу.
Про це йдеться в повідомленні прес-служби Томенка.
Віце-спікер підкреслив, що парламент при ухваленні держбюджету на поточний рік встановив необхідність за результатами виконання бюджету в 1 кварталі заслухати звіт уряду та внести зміни до держбюджету, зокрема, для збільшення витрат на соціальну і гуманітарну сферу.
При цьому він зазначив, що уряд тільки вніс на розгляд парламенту проект бюджетної резолюції на 2012 рік.
"Склалася парадоксальна ситуація, що чим більше уряд займається проблемами партійно-політичної роботи, як це було останнім часом з підготовкою до святкування 9 травня, тим більше страждають прості громадяни: вчителі, медики, пенсіонери, ветерани і т.д.", - сказав він.
Томенко закликав уряд не займатися політичною діяльністю і зосередиться на виконанні соціально-економічних завдань.
Як повідомляло агентство, 31 березня прем'єр-міністр Микола Азаров заявив, що вважає передчасним внесення змін до державного бюджету в частині збільшення видатків.
14 березня Президент Віктор Янукович виступав за внесення змін до державного бюджету на 2011 рік за підсумками 1 кварталу.
За словами Президента, за підсумками 1 кварталу дохідна частина держбюджету-2011 буде перевиконана, що дозволить спрямувати додаткові кошти на розвиток регіонів.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас