ЄС виділив гроші на просування демократії в Україні — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ЄС виділив гроші на просування демократії в Україні

Казна та Політика
208
Європейський Союз та Рада Європи розпочали реалізацію проектів загальною вартістю 4 мільйони євро, мета яких просування в 2011-2013 роках демократії, поліпшення управління і стабільності в країнах-учасницях ініціативи "Східне партнерство", серед яких і Україна.
Реалізація проектів розрахована на 30 місяців і охоплює Україну, Вірменію, Азербайджан, Білорусь, Грузію та Молдову.
Мета проектів, якими займатиметься Рада Європи в рамках ініціативи "Східне партнерство", полягає в підтримці реформ в 6 країнах-учасницях, щоб допомогти їм наблизитися до стандартів ЄС у питаннях якості виборчої і судової систем, а також у боротьбі з кіберзлочинністю і корупцією.
Завдяки зазначеним проектам розраховується вирішити ряд проблемних питань, порушених Радою Європи з ініціативи різних моніторингових та консультаційних органів, у тому числі Європейського суду з прав людини, забезпечити в країнах-учасницях обмін інформацією та надання передового європейського досвіду.
Як повідомлялося, ЄС має намір виділити 16 країнам, у тому числі Україні, 14 мільйонів євро в рамках європейської політики сусідства на поліпшення інформування про свою діяльність у 2011-2013 роках.
Нагадаємо, Україна почне головувати в комітеті міністрів Ради Європи з 11 травня.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас