Документи у вуз тепер можна подавати в електронному вигляді — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Документи у вуз тепер можна подавати в електронному вигляді

1854
6 травня 2011 року набрав чинності наказ Міністерств освіти і науки, молоді і спорту України N 291 від 28.03.2011 "Про впровадження в 2011 році у вищих навчальних закладах експерименту "Електронний вступ 2011"...
Даним наказом Міносвіти зобов'язало вузи третього-четвертого рівнів акредитації приймати вступні документи абітурієнтів ще і в електронному вигляді.
Згідно з документом, починаючи з 1 липня 2011 року у вузах третього-четвертого рівнів акредитації буде проведений експеримент "Електронний вступ 2011", метою якого є запровадження системи прийому заявок і документів абітурієнтів на вступ до вузу в електронному вигляді за допомогою мережі Інтернет.
Подача абітурієнтами електронних заяв буде добровільною і альтернативним варіантом подачі документів у паперовому вигляді. Електронні заяви абітурієнтів, подані в режимі онлайн за допомогою мережі Інтернет, враховуватимуться приймальними комісіями вузів і матимуть таку ж силу, як і їх паперові копії.
Відповідно, керівництво вузів третього-четвертого рівнів акредитації зобов'язано забезпечити участь в експерименті під час проведення вступної кампанії 2011 року. Повідомляється, що контактні дані осіб, відповідальних за внесення даних про проходження електронних заяв у вузи, будуть вказані на сайті Міносвіти.
За матеріалами:
Экономические Известия
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас