У разі відсутності попиту в покупців на китайську гречку, її покладуть до державного резерву — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У разі відсутності попиту в покупців на китайську гречку, її покладуть до державного резерву

2721
У разі відсутності попиту в українських покупців на китайську гречку, яка в кінці квітня прибула в Україну, її покладуть до державного резерву.
Про це повідомив журналістам прем'єр-міністр України Микола Азаров після наради з розвитку транспортних проектів у Києві.
"Не будуть купувати китайську гречку - покладемо в резерв, буде зберігатися, вона, до речі, прекрасної якості, нормальна, і нехай лежить. Це продукт, який може довго зберігатися", - зазначив прем'єр.
При цьому він підкреслив, що ажіотажу в країні на гречку немає, і кожен, хто хоче її купити, може це зробити. "З гречкою в країні все буде нормально", - сказав Азаров.
Він нагадав, що кожну суботу-неділю в Києві та обласних центрах проходять ярмарки, на яких "можна купити гречку за нормальною ціною".
Нагадаємо, що кілька днів тому в Одесу прибуло 500 тонн китайської гречки. Судно з китайською гречкою вийшло з китайського порту Дальян ще 9 березня. Всього скандально відома компанія "Хліб Інвестбуд" уклала контракти на постачання в Україну 4 тис. тонн гречки. Продавати китайську гречку в Україні збиралися по 19 грн (за ціні в Китаї - менше 1 долара за кг)
За матеріалами:
Дзеркало Тижня
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас