В Honda готують оновлення кросовера CR-V — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В Honda готують оновлення кросовера CR-V

599
Цієї осені Honda покаже нове покоління свого популярного кросовера CR-V. З чуток, кросовер буде модернізований глибше, ніж представлене в Детройті нове покоління Honda Civic, але при цьому виробник підійде до справи дуже обережно.
Кросовер Honda CR-V 2012 модельного року можуть показати вже цієї осені - очевидно, мається на увазі Франкфуртський автосалон. Видання Car & Driver припускає, що в Німеччині японці продемонструють повністю нове покоління популярного кросовера, проте, щоб не прикінчити мимохідь "курку, яка несе золоті яйця" (в деяких країнах кросовер Honda обганяє в продажах навіть Toyota RAV4), оновлювати його будуть обережно.
Ймовірно, не зміниться навіть потужність пропонованих силових агрегатів, проте в Honda докладуть всіх зусиль, щоб зробити їх економічнішими. Експерти припускають, що витрата передньопривідного версії кросовера може впасти до 7 літрів на 100 км пробігу.
Нинішній кросовер пропонується з двома варіантами бензинових моторів, обсягом 2,0 л (150 к.с.) і 2,4 л (166 к.с.), загрегатованими з 6-ступінчастою механічною коробкою або 5-діапазонним "автоматом". Ціна Honda CR-V на російському ринку починається з 1112 тисяч рублів.
За матеріалами:
Maanimo.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас