Венесуела і Білорусь відкрили спільне підприємство для активізації зовнішньої торгівлі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Венесуела і Білорусь відкрили спільне підприємство для активізації зовнішньої торгівлі

Казна та Політика
190
Уряди Венесуели та Білорусі відкрили в Каракасі офіс спільного підприємства Venbelcom SA, яке буде виконувати всі операції зовнішньої торгівлі між двома країнами. Про це повідомляє Prensa Latina.
У церемонії підписання взяли участь Едмее Бетанкур, венесуельський міністр торгівлі і заступник прем'єр-міністра Білорусі Володимир Семашко, який перебуває в цій країні з великою делегацією.
Venbelcom буде поставляти на ринок продукти харчування, напої, сировину, матеріали, проміжну і готову продукцію, текстиль, взуття, лісову продукцію, деревину та папір, трактори і машини.
Венесуельський міністр на відкритті сказав, що компанія буде служити для координації комерції між двома країнами. Приміром, ведуться переговори щодо постачання в Білорусь кави, какао, рому.
Бетанкур також зазначив, що у співпраці з урядом Білорусі ведуться роботи у венесуельському штаті Барінас у будівництво фабрики зі складання вантажних автомобілів, тракторів і машин.
Зі свого боку, Семашко відзначив зростання двосторонньої торгівлі, яка в даний час досягає близько 1,3 млрд дол, і додав, що його країна буде імпортувати нафту з Венесуели, каву, какао, напої та ремісничу продукцію.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас