Кабмін уповноважив Тігіпка говорити з профспілками — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кабмін уповноважив Тігіпка говорити з профспілками

116
Кабінет Міністрів уповноважив віце-прем'єр-міністра - міністра соціальної політики Сергія Тігіпка представляти інтереси уряду під час консультаційних зустрічей з остаточного врегулювання колективного трудового спору між Федерацією профспілок України (ФПУ) і Кабміном з правом підписання угоди про його вирішення.
Це передбачено урядовим розпорядженням від 27 квітня 2011 р. № 363-р, текст якого розміщений на офіційному сайті Кабміну.
Міністерству фінансів, Міністерству економічного розвитку і торгівлі, Міністерству юстиції, Національній комісії з регулювання електроенергетики та іншим центральним органам виконавчої влади доручено визначити за зверненням Тігіпка представників інтересів Кабміну під час проведення консультаційних зустрічей.
Також даним розпорядженням уряд скасував дію розпорядження Кабміну від 7 липня 2010 року № 1352 "Про повноваження на представництво інтересів Кабінету Міністрів України з остаточного врегулювання колективного трудового спору між Федерацією профспілок України та Кабінетом Міністрів України".
За матеріалами:
Главред
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас