Спецверсію Goodwood отримає кожен Mini — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Спецверсію Goodwood отримає кожен Mini

113
Компанія Mini має намір пропонувати до кожної своєї моделі ще одну спецверсію. Як відомо, зараз плодами "заводського тюнінгу" вважаються "заряджені" версії Mini JCW, але британці мають намір повернути розвиток марки дещо в інший бік.
Успіх на Шанхайському автосалоні розкішного Mini Cooper S, ексклюзивний зразок якого підготували фахівці Mini спільно з інтер'єрниками Rolls-Royce, наштовхнув британців на думку про запуск таких версій в серійне виробництво. Тепер комплектація Mini by Goodwood (у Гудвуді розташована штаб-квартира марки Rolls-Royce) з'явиться в кожного представника модельного ряду марки.
За даними порталу Autocar, реалізація проекту почнеться з обмеженого тиражу вже представленої версії Mini. Навесні вона з'явиться у продажу за ціною близько 42 000 євро, усього буде випущена тільки тисяча примірників Mini під лейблом "inspired by Goodwood". Як не дивно, звичних номерних табличок такі хетчбеки не отримають, але у кожного в салоні буде напис "один з тисячі".
Інтер'єр розкішних компактів буде оброблений тими ж матеріалами, які застосовуються в салонах лімузинів Rolls-Royce - дорогою шкірою, натуральною овчиною, алькантарою і вставками з цінних порід дерева. Кожен салон з тисячі буде зібраний вручну.
Mini Goodwood, крім того, буде випускатися лише у двох кольорах - чорному і синьому - і отримає розширену комплектацію. У список устаткування вже включені клімат-контроль, адаптивна ксенонова оптика і аудіосистема Harman/Kardon.
За матеріалами:
Maanimo.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас