В Україні через білоруський кордон хлинув потік машин з російськими номерами — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В Україні через білоруський кордон хлинув потік машин з російськими номерами

934
Білоруські прикордонники ведуть переговори з прикордонниками України про необхідність збільшення кількості нарядів на кордоні з української сторони.
Про це повідомив кореспонденту БЕЛТА прес-секретар Держприкордонкомітету Олександр Тищенко.
За його словами, з вечора п'ятниці на пунктах пропуску Нова Гута з білоруської сторони і Нові Яриловичі з української утворилися великі автомобільні черги.
В даний час у черзі налічується близько 80 автомобілів. Кількість бажаючих потрапити на територію України збільшилася в зв'язку з святкуванням Радуниці.
"Дуже багато автомобілів з російськими номерами. Як відомо, дана ділянка кордону - найкоротший шлях з Росії в Україну", - пояснив співробітник Держприкордонкомітету.
"Ми готові пропускати через свою територію більшу кількість громадян і робити це оперативніше, бо заздалегідь підготувалися і збільшили кількість нарядів на даній ділянці, але змушені стримувати потік на своїй території, тому що українські прикордонники не справляються", - зазначив Олександр Тищенко.
Він також пояснив, що і технічно потужність білоруського пункту пропуску більша.
В даний час в робочому порядку сторонами вирішується питання про необхідність збільшити кількість українських нарядів на кордоні для оперативного пропуску через дану ділянку білорусько-українського кордону.
Держприкордонкомітет рекомендує громадянами, які бажають потрапити в Україну, скористатися пунктами пропуску Веселівка, Комарин, Нова Рудня.
"Ці пункти пропуску практично порожні, і люди значно заощадять час, якщо скористаються ними", - підкреслив Олександр Тищенко.
За матеріалами:
Корреспондент.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас