Азаров задоволений темпами робіт у Києві — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Азаров задоволений темпами робіт у Києві

204
Прем'єр-міністр України Микола Азаров задоволений темпами робіт, які ведуться в Києві. Про це він заявив сьогодні під час робочої наради з питань проектів розвитку міста Києва та забезпечення фінансування програм розвитку столиці, повідомили УНН в прес-службі КМУ.
"Я задоволений темпами робіт, які ведуться на каналізаційному колекторі. Ми впевнені, що ми ці роботи завершимо в цьому році, я задоволений тим, як іде будівництво транспортних розв'язок, медичних об'єктів, культурних об'єктів, установ освіти. Добре ведуться роботи з будівництва дитячих садків. Ми повинні розробити серйозну програму на кілька років, яка буде включати рішення як загальнодержавних функцій столиці, так і, безумовно, розвиток міста Києва і створення нормальних умов життя для киян", - підкреслив Микола Азаров. Він додав, що також необхідно зосередити увагу київської влади на ремонті житлових будинків, доріг, утриманні прибудинкових територій, заміні ліфтового господарства та роботі міського транспорту. "У нас маса серйозних комплексних питань, над якими ми зараз повинні працювати і знайти рішення, використовуючи всі можливості, як міста Києва, так і держави", - підкреслив Глава Уряду.
У свою чергу Глава КМДА Олександр Попов зазначив, що Київська міська державна адміністрація завершує розробку Програми стратегічного розвитку міста Києва до 2025 року. "Ми практично завершуємо розробку Програми стратегічного розвитку міста Києва - це програма, яка визначить шляхи розвитку столиці до 2025 р. Вона буде презентована киянам, Уряду та Президенту України напередодні Дня Києва", - сказав Глава КМДА. Він додав, що програма буде передбачати розвиток туристичної галузі столиці, будівництво і розвиток бізнес-центрів і т.п.
Крім того, Олександр Попов повідомив, що КМДА завершує розробку Генерального плану розвитку Києва і просить Уряд затвердити його своєю постановою. "Ми хотіли б запропонувати Уряду його розглянути і затвердити постановою Кабміну для того, щоб об'єднати наші зусилля і виключити можливість внесення до нього різних поправок, як це робилося київською владою в попередні роки, - це дозволить зберегти історичний центр міста і забезпечити ефективний розвиток всієї території", - підсумував Глава КМДА.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас