Пітт і Джолі витрачають на дітей 10 мільйонів доларів на рік — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Пітт і Джолі витрачають на дітей 10 мільйонів доларів на рік

206
Видання In Touch Weekly підрахувало, що голлівудська пара витрачає на своїх шістьох дітей астрономічну суму - $10 млн. на рік.
Наприклад, на перельоти на приватному літаку пара витрачає $5 млн. щорічно, а ось на нянь було витрачено $900 тис. Витрати на їжу для дітлахів теж чималі - $36 тис.
"Вони витрачають більше мільйона на гувернерів, які подорожують з ними та їхніми дітьми, - повідомляють джерела. - Одного разу вони витратили півмільйона на те, щоб усім сімейством зупинитися в готелі Waldorf в Нью-Йорку".
Також, судячи з рахунків, на одяг для дітей пара витрачає 96 тисяч, на вечірки з приводу днів народження - 63 тисячі, на машини - 220 тисяч.
Зараз пара шукає нову няню і збирається заплатити агентству за відповідну кандидатуру 150 тисяч доларів. Няня буде зобов'язана подорожувати з парою між Каліфорнією, Новим Орлеаном і Францією, а також повинна говорити на декількох мовах, включаючи рідні мови прийомних дітей Джолі. Однак навіть шести нянь парі недостатньо для того, щоб устежити за малюками. Так, у французький маєток акторів Chateau Miraval збираються переїхати батьки Бреда, які будуть допомагати Джолі з дітьми. Однак якщо їм буде вистачати часу піклуватися про малюків, Джолі і Пітт подумують відмовитися від нянь
За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас