ПР: Спекуляції навколо Харківських угод "підігріваються" до виборчої кампанії — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ПР: Спекуляції навколо Харківських угод "підігріваються" до виборчої кампанії

Енергетика
207
Харківські угоди врятували українську промисловість і незалежність країни. Про це заявив народний депутат, заступник голови парламентської фракції Партії регіонів Валерій Коновалюк, повідомили в прес-службі ПР.
Політик зазначив, що згідно з попередніми домовленостями Чорноморський флот Росії "складався б на території України до 2017 року, але за одноосібним бажанням Росії термін перебування міг би бути автоматично продовжений до 2022 року". Нардеп вважає, що це питання заполітизоване і спекуляції навколо нього навмисно "підігріваються" окремими політичними силами, щоб підтримувати протестні настрої в суспільстві.
"За рахунок цих угод ми знизили "драконівську ціну" на газ, яку нам залишив у спадок попередній уряд. Ресурс, який отримала за рік Україна, становить майже 5 млрд доларів", - підкреслив парламентарій.
Коновалюк нагадав, що ціна на газ найбільше зачіпає металургійну та хімічну галузі, де працює 1 млн осіб. "Ці люди зберегли робочі місця, змогли отримувати заробітну плату", - додав він.
Політик переконаний, що денонсація харківських угод суперечить інтересам України. Він назвав цинічними заяви представників опозиції про "продаж України" через те, що за його словами, вони протягом 5 років "продавали Україну оптом і вроздріб".
"Вас не цікавила ситуація з державними фінансами, боргами, які набрали попередні уряд і президент. Вас не цікавило, чому Україна програла суд за острів Зміїний (шельф навколо острова Зміїний - ред .)... Ви хочете, щоб цей конфлікт тлів доти, доки не настане чергова виборча кампанія, щоб потім пройти до парламенту", - заявив нардеп.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас