Чоловік у формі міліціонера намагався пограбувати пункт обміну — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Чоловік у формі міліціонера намагався пограбувати пункт обміну

Кримінал
205
Чоловік у формі працівника міліції намагався вчинити збройне пограбування пункту обміну валют у Києва. Після затримання у нього почалося раптове загострення епілептичної хвороби.
Інцидент стався 27 квітня близько 20:00 по вулиці Ярославів вал. Під час нападу зловмисник двічі вистрілив у касира пункту обміну валют, але жінці вдалося втекти і покликати на допомогу, повідомляє прес-служба столичної міліції.
Саме в цей момент тут проходили два дільничні інспектори Шевченківського райуправління міліції. Почувши постріли і крики, дільничні побачили чоловіка зі зброєю в руках і затримали його. Випадкові свідки викликали швидку допомогу, повідомивши, що за цією адресою людина отримала вогнепальне поранення, відзначили в міліції.
Лікарі швидкої, прибувши на місце події, констатували у затриманого раптове загострення епілептичної хвороби та госпіталізували його. Зараз чоловік перебуває під охороною міліції в лікарні, його життю нічого не загрожує, йдеться в повідомленні.
У зловмисника вилучено травматичний пістолет іноземного виробництва, електрошокер, підроблене посвідчення працівника міліції, а також елементи форменого одягу старого зразка.
Під час огляду з місця події вилучено стріляні гільзи та інші речові докази, які вказують на причетність затриманого до цієї події, підкреслили в міліції.
Стосовно зловмисника порушено кримінальну справу за статтею Кримінального кодексу України за розбій. Він перевіряється на причетність до інших злочинів.
За матеріалами:
Фокус
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас