Американський проповідник назвав точний час кінця світу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Американський проповідник назвав точний час кінця світу

88
Проповідник з Каліфорнії Гарольд Кемпінг стверджує, що 21 травня о 18:00 два відсотки населення планети негайно піднесуться на небеса, інших відправлять у протилежному напрямку.
Ігнорувати застереження Кемпінга майже неможливо - в Америці воно звучить в ефірі і фігурує на рекламних щитах. Проповідник, 89-річний колишній інженер, який щодня звертається до своїх послідовників на хвилях Family Radio Network - мережі релігійних радіостанцій, яка існує виключно на пожертви слухачів. Капіталізація мережі - 120 млн доларів, тільки на території США у неї 66 радіостанцій.
Саме Family Radio фінансує кампанію, що сповіщає про близькість Судного дня. Використовуються понад 2 тис. рекламних щитів, по дорогах їздять фургони з проповідниками. У Кемпінга десятки тисяч послідовників в усьому світі, є свої радіостанції в Південній Африці, Росії і Туреччині.
Кемпінг каже, що розшифрував пророцтва, приховані в Біблії, математичними методами. За підрахунками Кемпінга, 21 травня цього року виповниться рівно 722500 днів з дня розп'яття Христа (1 квітня 33 року н.е., за версією проповідника). 722500 - важлива кількість, бо вона виходить шляхом множення трьох священних чисел (5, 10 і 17) одне на інше двічі.
Провісниками Судного дня Кемпінг вважає нещодавні землетруси, а також зміну моралі: "Все це злодійство, брехня, порочність і сексуальні збочення в суспільстві дещо нам говорять. І гей-паради теж. Господь послав все це як знак кінця".
Критики зауважують, що Кемпінг не вперше передбачає Друге пришестя: 6 вересня 1994 р. сотні його слухачів очікували появи Христа в Аламеді. Кемпінг виправдовується, що в той час ще не надто прискіпливо вивчив Біблію, але тепер Бог дав йому докази.
За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас