Адвокатом Луценка буде колишній заступник генпрокурора? — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Адвокатом Луценка буде колишній заступник генпрокурора?

Кримінал
329
Адвокатом екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка під час розгляду його справи по суті може стати колишній заступник генерального прокурора Олексій Баганець.
Як повідомляє "Українська правда", посилаючись на джерела в оточенні Луценка, Баганець зараз веде приватну юридичну практику.
За даними видання, вибір на користь Баганця друзі Луценка пояснюють його знайомством з міністром, а також впливом в системі прокуратури, який він зберіг.
Як відомо, після помаранчевої революції Баганець був заступником генпрокурора і керував прокуратурою Донецької області.
За інформацією "Української правди", 11 липня 2005 р. Баганець порушив кримінальну справу за фактом службової підробки, яка стосувалася зняття судимостей з Януковича.
Баганець втратив свою посаду прокурора Донецької області після того, як на ній відновився рішенням суду попередній прокурор Донецької області.
Як писала "Українська правда", справу за фактом службової підробки, яка стосувалася зняття судимостей з Януковича, не дійшла до суду з урахуванням "закінчення термінів притягнення до кримінальної відповідальності".
В останні роки Баганець керував Львівською обласною прокуратурою, звідки звільнився влітку 2010 року після конфлікту з місцевою пресою.
У 2000-му році Баганець рішенням генпрокурора Потебенька був призначений куратором слідства у справі Гонгадзе, але ніякий результатів він не досяг.
За матеріалами:
Українська правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас