Енергетика - пріоритет національного плану з впровадження реформ у 2011р — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Енергетика - пріоритет національного плану з впровадження реформ у 2011р

Казна та Політика
211
"Національний план з впровадження реформ в Україні визначає пріоритети приватизації в енергетичному секторі", - повідомила перший заступник голови адміністрації президента Ірина Акімова.
"У національному плані як пріоритет на 2011 рік стоїть затвердження державної програми приватизації, а також внесення змін до законодавства з питань приватизації. Це стосується групи об'єктів, які підлягають приватизації вже в 2011 році, і скорочення кількості об'єктів, які взагалі не підлягають приватизації. Це, в першу чергу, стосується енергетичного сектору ", - сказала вона на брифінгу в середу.
Акімова повідомила, що президент Віктор Янукович своїм указом підписав національний план дій щодо запровадження програми реформ, який визначає конкретні заходи на 2011 рік з 21 напрямку реформ.
При цьому вона нагадала, що президент піднімав особливе питання з приводу того, яким чином виконується завдання національного плану дій з проведення реформ про підготовку енергетичного сектора до продовження приватизації.
Акімова підкреслила, що і в цілому енергетичний сектор є пріоритетом національного плану з впровадження програми реформ в 2011 році.
"Це пов'язано і з проблемою тарифоутворення. Це пов'язано і з проблемою диверсифікації джерел імпортних поставок енергоресурсів. Це пов'язано і з проблемою реструктуризації компанії НАК "Нафтогаз України", і це проблема продовження приватизації в енергетичному секторі", - підкреслила Акімова.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас