Кабмін закладе в реформу достроковий вихід на пенсію — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кабмін закладе в реформу достроковий вихід на пенсію

Казна та Політика
1191
Міністерство праці та соціальної політики представить пенсійну реформу зі змінами на наступному тижні. Про це на брифінгу повідомив віце-прем'єр, міністр з питань праці та соціальної політики Сергій Тігіпко, передає "РБК-Україна".
"Ми продовжуємо працювати над пенсійною реформою. Я провів відповідні консультації і під час поїздки до Вашингтона з представниками Світового банку, Міжнародного валютного фонду (МВФ)... Ми вийшли з певними пропозиціями щодо, передусім, введення такої категорії, якої у нас раніше не було, але яка виникала постійно під час обговорення, щоб дати можливість людям достроково виходити на пенсію", - сказав Тігіпко.
Він зазначив, що пропозиції Мінсоцполітики мають на увазі, що у випадку, якщо підвищення пенсійного віку буде прийнято, дозволити людям самостійно приймати рішення про те, чи продовжувати їм працювати, чи ні з певними фінансовими втратами.
"Зараз ми опрацьовуємо, прораховуємо ці зміни. Я б не хотів завчасно говорити, тому що у нас поки що не закінчені всі ці розрахунки. Я думаю, що нам необхідний ще цей тиждень, на наступному тижні ми зробимо презентацію і зробимо всі доповнення до пенсійної реформи, які ми вважаємо потрібними, є й інші деякі нововведення", - сказав Тігіпко.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас