У британському місті з'явився супергерой — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У британському місті з'явився супергерой

121
У британському місті Танбрідж Уеллс, в графстві Кент з'явився супергерой, який називає себе Сусідським ніндзя, повідомляє Metro.
За даними видання, 25-річний молодий чоловік заявив, що вважає своєю місією допомогу пенсіонерам, порятунок загубилися і кішок, які застрягли на деревах, а також протистояння хуліганам.
За словами самого супергероя, одягненого в костюм ніндзя чорного кольору, на перетворення в супергероя його надихнув досвід так званого нагляду за сусідами - добровільної організації щодо запобігання злочинам у житлових будинках. Сусідський ніндзя вважає, що жителі Танбрідж Уеллса забули про взаємовиручку і необхідності піклуватися один про одного, і тому він вирішив самостійно займатися питанням безпеки городян.
Як давно Сусідський ніндзя діє на території Танбрідж Уеллса і чи є у нього помічники, невідомо. Про те, що він патрулює вулиці та допомагає мешканцям рідного міста, свідчать фотографії, зроблені в різних районах Танбрідж Уеллса. За словами місцевих жителів, особливо задоволені роботою ніндзя пенсіонери.
За матеріалами:
Подробности
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас