В ПР називають заяви Тимошенко про звернення до суду Нью-Йорка блефом — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В ПР називають заяви Тимошенко про звернення до суду Нью-Йорка блефом

Енергетика
415
Звернення колишнього прем'єр-міністра України Юлії Тимошенко до суду Нью-Йорка (США) з позовом проти співвласника газового трейдера компанії "РосУкрЕнерго" (РУЕ) - бізнесмена Дмитра Фірташа - це блеф. Таку заяву зробив народний депутат, член парламентської фракції Партії регіонів Леонід Кожара, повідомляє офіційний сайт ПР.
"Тимошенко блефує, тому що в нью-йоркський суд подати може кожен. Дивує, навіщо вона це робить, тому що знає наперед, що суду ця справа непідсудна", - підкреслив чиновник.
"Вражає її готовність витрачати колосальні гроші на американських юристів і адвокатів заради власного піару. У мене як у громадянина виникає питання - чи можна з її скромних доходів оплачувати ці послуги, чи вона скористається допомогою партії?", - запитує Кожара.
Він переконаний, що доказів у Юлії Тимошенко "немає і не буде", і тому, швидше за все, її справа розглянута не буде.
"Я б на її місці не ризикував. Якщо американське правосуддя займеться підґрунтям газових діянь Тимошенко, то її чекає доля Павла Лазаренка, який на собі відчув всю дієвість американської судової системи. Днями я вирушу в США з робочою поїздкою і, користуючись можливістю, поцікавлюся, чи існує позов Тимошенко взагалі", - запевнив Кожара.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас