В ПР заявляють, що харківські контракти заощадили 100-200 гривень для кожної сім'ї — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В ПР заявляють, що харківські контракти заощадили 100-200 гривень для кожної сім'ї

Енергетика
275
Партія Регіонів категорично не сприймає заклики окремих політичних сил про необхідність денонсації підписаних між Україною та Росією газових домовленостей і вважає цей протест черговою провокацією. Про це йдеться в заяві ПР, опублікованій на офіційному сайті.
"Ми розглядаємо харківські угоди як безперечну перемогу української дипломатії, перший за останні п'ять років реальний і переконливий успіх державної влади на шляху відстоювання національних інтересів", - йдеться в заяві ПР.
Партія регіонів наполягає, що завдяки харківським домовленостям Україна змогла домогтися "істотної знижки ціни на російський газ, врятувала від неминучого знищення базові галузі вітчизняної промисловості, вберегла від банкрутства підприємства житлово-комунального господарства і теплокомуненерго".
У заяві також сказано, що "підписання угоди обернулося значними перевагами не лише для бюджету країни, але і для кожної української сім'ї", зокрема, дозволило забезпечити економію при оплаті за опалення житлової площі від 100 до 200 гривень щомісяця.
"Завдяки зниженню ціни на газ відпала необхідність різкого підвищення тарифів, що дозволило зберегти в кишенях українців понад 2 мільярди доларів у 2010 році", - йдеться в заяві.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас