Ющенко закликав підтримати денонсацію "харківських угод" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ющенко закликав підтримати денонсацію "харківських угод"

Енергетика
446
Лідер партії "Наша Україна" Віктор Ющенко закликає політичні сили і всю націю виступити з акціями на підтримку денонсацію "харківських угод" і газової угоди 2009 року з РФ.
Про це він заявив у середу, 27 квітня, під час Х з'їзду партії "Наша Україна", який відбувся під стінами Верховної Ради.
За словами Ющенка, "харківські угоди" зараз є політичною помилкою, яка призвела до того, що українська нація зазнала фінансових втрат. Також ці угоди становлять загрозу суверенітету України, підкреслив він.
"27 квітня 2010 р. увійде в історію України як день ганьби. З кожним роком українська нація буде давати належну оцінку цим подіям", - сказав він.
У той же час він додав, що "харківські угоди" потрібно розглядати разом з корупційною, за його словами, газовою угодою 2009 року, оскільки Україна зазнала через неї багатомільйонних збитків.
"Газові угоди і харківські угоди повинні бути денонсовані як такі, що суперечать нашим інтересам. Це наша земля, і ми самі наведемо на ній порядок без чужого солдатського чобота і матроського черевика", - сказав Ющенко.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас