Азаров: До 5 травня ветерани отримають разову допомогу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Азаров: До 5 травня ветерани отримають разову допомогу

Казна та Політика
288
До 5 травня необхідно забезпечити своєчасну виплату разової грошової допомоги ветеранам Великої Вітчизняної війни, яка в поточному передбачена розміром 550 млн грн. Про це він заявив Прем'єр-міністр України Микола Азаров, відкриваючи засідання Кабінету Міністрів України.
"Окремо наголошую, що всі місцеві органи соціального захисту повинні одержати чітку вказівку: не чекати, поки ветерани або родичі звернуться за отриманням допомоги. Направте соцпрацівників додому до ветеранів та інвалідів, нехай попутно з'ясують умови їх життя, перевірять своєчасне отримання пільг і субсидій і т.д.", - звернувся Азаров до всіх членів Уряду та до керівників місцевих органів виконавчої влади.
При цьому він попросив особисто відвідати ветеранів війни в госпіталях, лікарнях, будинках-інтернатах.
Також, за словами Азарова, чиновникам необхідно взяти під особистий контроль упорядкування пам'ятників, братських могил та місць поховань воїнів та мирного населення, загиблих в роки війни.
"Забезпечте людям, ветеранам, в першу чергу, справжнє свято 9 травня: покладання квітів і вінків, святкові концерти і т.п. Я особисто щиро хочу, щоб кожен житель нашої країни цього дня, зустрівши ветерана, подякував і вклонився йому", - підкреслив Азаров.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас