Азаров дав старт реформі системи охорони здоров'я — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Азаров дав старт реформі системи охорони здоров'я

1549
Прем'єр-міністр України Микола Азаров доручив міністру охорони здоров'я Іллі Ємцю створити робочу групу, яка протягом двох тижнів напрацює зміни до законодавства щодо реформ в системі охорони здоров'я.
Як повідомляє Урядовий портал, відповідне доручення Азаров озвучив сьогодні під час наради з питань реформування вітчизняної системи охорони здоров'я.
"Я пропоную всім представникам громадських організацій, представникам Академії медичних наук, Міністерства охорони здоров'я, практичної медицини, Федерації профспілок приєднатися до роботи цієї робочої групи і взяти участь у доопрацюванні законопроектів з цього приводу", - зазначив Азаров.
Він підкреслив, що нинішня система охорони здоров'я в Україні не задовольняє потреб ані громадян, ані керівництва країни. Глава уряду додав, що питання реформування системи охорони здоров'я назріло давно і відкладати його рішення більше не можна.
За словами Азарова, за результатами роботи робочої групи після 10 травня буде проведено ще одну нараду, на якій будуть предметно обговорені доопрацьовані законопроекти щодо реформування системи охорони здоров'я, щоб потім прийняти їх на засіданні уряду та внести на розгляд парламенту.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас