Київенерго розпочала підготовку до наступного опалювального сезону — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Київенерго розпочала підготовку до наступного опалювального сезону

Енергетика
126
ПАТ "Київенерго" розпочала ряд заходів, спрямованих на забезпечення якісної підготовки до опалювального сезону 2011/2012 року. Про це FINANCE.UA повідомила прес-служба компанії.
На ці заходи передбачені кошти в сумі близько 145 млн грн. Зокрема вже розпочались ремонти енергообладнання у ТЕЦ і котельнях, електротехнічного обладнання. Також проводитиметься підготовка теплових мереж, в тому числі за допомогою гідравлічних випробувань - один з обов’язкових заходів - які розпочинаються 26 квітня.
Під час випробувань, як і в попередні роки, проводитиметься перевірка на міцність та щільність трубопроводів та їх елементів, а також всіх зварних та інших з’єднань.
"Під час випробувань ми повинні перевірити всі 9 тисяч км теплових мереж столиці. Це дуже великий обсяг робіт і ми маємо його виконати до опалювального періоду. Звісно, випробування додають незручностей киянам влітку, але Київенерго наразі не може відмовитись від цих робіт. Вони є запорукою комфорту споживачів узимку, адже при відсутності модернізації теплових мереж, лише завдяки випробуванням Компанія може попередити значну кількість пошкоджень під час опалювального сезону. Так, виявлені минулого року під час випробувань майже 1200 пошкоджень врятували киян від довготривалих ремонтів на цих ділянках узимку", - прокоментував заступник технічного директора-головний інженер ПАТ "Київенерго" Юрій Гладишев.
Київенерго попереджає, що під час випробувань на вулицях, у садибах, підвалах будинків, де проходять тепломережі, можливі пошкодження трубопроводів з виникненням провалин та викидів води на поверхню. Будьте обережні, попереджуйте дітей про небезпеку. Ні в якому разі не наближайтеся самі і не допускайте дітей до провалин та місць виходу води. Негайно повідомляйте про такі випадки за телефоном інформаційно-довідкової служби Київенерго - 1588 або 201-58-79.
Інформацію про графіки проведення гідравлічних випробувань Київенерго надає житлово-експлуатаційним організаціям, а також розміщує на своєму офіційному сайті та у ЗМІ.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас